Over ons

Van E.S. koeriersdiensten B.V. is een gerenommeerd bedrijf als het gaat om transport op kwalitatief hoog niveau. Met jarenlange ervaring in de transport hebben we kennis opgedaan over vele bestemmingen wereldwijd.

Met een uitgebreid wagenpark kunnen wij vrijwel elke uitdaging aan. Ook voor vrachtwagenladingen kunt u altijd bij ons terecht. Door intensieve samenwerking met plaatselijke transporteurs kunnen wij u altijd van een passende oplossing voorzien.

Onze medewerkers zijn altijd servicegericht en hulpvaardig. Ze zullen dan ook altijd met u meedenken naar de beste oplossing.

Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarbij is persoonlijk contact voor ons ook erg belangrijk. U kunt ons dan ook altijd bellen voor een vraag of opdracht en u zal nooit te horen krijgen dat u dan meer even een e-mail moet sturen of op onze website een opdrachtformulier moet invullen. Bij ons krijgt u alle aandacht die u nodig hebt.

Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons erg belangrijk. Door het gebruik van een modern wagenpark en een correcte rijtechniek(het nieuwe rijden) van onze chauffeurs proberen wij het milieu zo veel mogelijk te ontlasten.

Veiligheid en veilig werken hebben wij bovenaan staan. Met regelmatige bijscholing en cursussen zijn onze werknemers altijd up-to-date wat betreft veiligheid tijdens het werk. Niet alleen op de weg, maar ook tijdens het laden en lossen op bedrijfsterreinen hebben wij de nadruk liggen op veilig werken. Zo heeft bijvoorbeeld elke chauffeur zijn eigen PMB’s(persoonlijke beschermings middelen) en draagt deze ook waar dat nodig is. Onze directie ziet hier strikt op toe.

In de loop der jaren hebben wij ons dienstenpakket kunnen vormen tot een compleet en gevarieerd pakket. Verder op de website kunt u lezen waarin onder andere onze specialisaties liggen.